Elérhető a CET Erdőkertes-Budapest UCI 1.2 verseny video bemutatója

cet2015_00Július 24-én rajtol a legnagyobb hazai kerékpárverseny, a Central European Tour. A verseny-sorozat 2015. július 24-26 között három különálló, egynapos, UCI 1.2 kategóriás országúti versenyt foglal magában a Kerékpársport 2000 SE rendezésében és a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség háttértámogatásával.

 

Az utolsó – harmadik versenynapon is az első nyolc helyezett gyarapíthatja UCI ranglistapontjainak számát. A győztes 40 pontot kap, amely magyar győzelem esetén, akár az olimpiai kvalifikáció megszerzését is jelentheti.

A mezőny Erdőkertesről rajtol, majd 4,5 kört tesz meg az országúti bajnokság régi útvonalán, majd a már megszokott útvonalon ér be a főváros területére 153,2 kilométer megtételét követően a Vogue Étteremhajó előtt ér célba délután 15:30 körül.

A profi kerékpársport szurkolóinak és az amatőr kerékpárosoknak ismét megrendezik a Sipos János Emlékversenyt  – az AKESZ Amatőr kupasorozat részeként 10:00 órától. A Kerékpársport 2000 SE és a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség a nyári amatőr időfutamversenyével kíván emléket állítani a nagyszerű sportriporternek, többszörös bajnok kerékpárosnak, a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség Londoni Olimpiai Játékok ideje alatt tragikus hirtelenséggel elhunyt tiszteletbeli elnökének, a „magyar kerékpársport legnagyobb szerelmesének”.

A CET Erdőkertes – Budapest verseny útvonaláról készített rövid animáció:

 

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company