Central-European Tour sajtótájékoztató – Az UCI elnöke hazánkba látogat

cet2015_00A Magyar Kerékpársportok Szövetsége és a Kerékpársport 2000 Sportegyesület 2015. április 8-án, szerda délelőtt 11 órától közös sajtótájékoztatót tart Budpesten, a Platán Étteremben (1068 Budapest, Városligeti fasor 46.).

 

 

A sajtótájékoztató Brian Cookson, az UCI elnökének, valamint James Carr, az UCI nemzetközi kapcsolatokért felelős vezetőjének magyarországi látogatása alkalmából, illetve az idei Central-European Tour kiemelt kategóriás nemzetközi kerékpárversenyek bemutatása céljából kerül megrendezésre.

cet_sajtaj2015_01

Brian Cookson, az UCI elnöke

A sajtótájékoztatót a Magyar Kerékpársportok Szövetségének elnöke, Polony István nyitja meg, aki többek között beszámol Brian Cookson és James Carr Magyarország miniszterelnökénél, Orbán Viktornál, tett látogatásáról is.

A 2015. évi Central European Tour kerékpárversenyeket Törzsök Zsolt, a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség elnöke ismerteti a jelenlévőkkel.

Az esemény díszvendégei:

  • Djamolidine Abdoujaparov, a Central-European Tour „nagykövete”, aki a három legnagyobb körversenyen – a Tour de France-on, a Giro d’Italia-n és a Vuelta a Espagna-n is megszerezte a legjobb sprinternek járó trikót,
  • valamint Pavel Tonkov a Giro d’Italia összetett győztese, és kétszeres ezüstérmese, aki azt megelőzően szintén két ízben nyerte meg a legjobb fiatal versenyzőnek járó trikót az Olasz Körversenyen.

A sajtótájékoztató dátuma: 2015. április 8., szerda
A sajtótájékoztató kezdési időpontja: 11:00 óra
A sajtótájékoztató helyszíne: Platán Étterem, 1068 Budapest, Városligeti fasor 46.

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company